Bouwen & Verbouwen

Kies voor het bouwen en verbouwen van ODI Totaalonderhoud, waartoe onder andere beglazing, gevelbekleding, meubels op maat en systeemplafonds behoren. We hebben een uitgebreide ervaring met al deze werkzaamheden en zijn op die manier in staat om die zowel effectief als efficiënt voor u uit te voeren. Binnen het bouwen en verbouwen zijn we uw ideale partner, door u van dienst te zijn op het gebied van woning isolatie of renovatie, woningbouw, vloeren, trappen en rieten daken.

ODI Totaalonderhoud heeft een zeer brede en uitgebreide ervaring. U bent bij ons aan het juiste adres voor tal van werkzaamheden, zoals timmerwerken, de plaatsing van een serre of een open haard en het plaatsen van rolluiken. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze zeer vakbekwame krachten.

Materiaalgebruik tijdens bouwen en verbouwen.
U profiteert bij ODI Totaalonderhoud altijd voor het gebruik van de beste materialen, die we met behulp van onze uitgebreide ervaring uitstekend voor u weten te selecteren. Zo profiteert u van materialen die niet alleen uitstekende eigenschappen bezitten, maar daarnaast ook nog eens zeer duurzaam toegepast kunnen worden. U zorgt er op die manier voor dat u groen kunt bouwen en verbouwen, terwijl wij er zorg voor dragen dat u er uiteindelijk zo min mogelijk onderhoud aan zal hebben. Uiteraard gaan de beide doelen nooit ten koste van de soliditeit van de constructie, waardoor u profiteert van een uitstekend geheel.

Installatiewerken

U kiest bij ODI Totaalonderhoud voor professionele installatiewerken, als de plaatsing van airconditioning, alarminstallaties of brandmeldinstallaties. Daarnaast richten we ons op de complete CV installaties of elektra. Zo zijn we u zo uitgebreid mogelijk van dienst en hebben we dankzij onze uitgebreide ervaring de mogelijkheid om allerhande zaken vanuit meerdere aspecten te benaderen. Verder kunt u onder andere bij ons terecht voor alles op het gebied van zonne-energie, vloerverwarming en telecom.

Innovatie binnen installatiewerken
U profiteert bij ODI Totaalonderhoud van een innovatieve en effectieve werkwijze, die sterk gericht is op ontwikkelingen richting de toekomst. Zoals u binnen onze werkzaamheden op het gebied van bijvoorbeeld zonne-energie en elektra zal merken richten we ons graag tot de toekomst en zorgen we er op die manier voor dat u profiteert van duurzame oplossingen.

De installatiewerken leveren u niet alleen het gewenste resultaat, maar ook de mogelijkheid om effectief te investeren in de toekomst. Zo profiteert u optimaal van de mogelijkheden van dit moment en zorgt u ervoor dat u de komende jaren zo min mogelijk omkijken zal hebben naar uw installatie.

Offerte op maat
Wij starten onze werkzaamheden altijd op basis van een offerte op maat, waarbij er van uw wensen wordt uitgegaan. U staat tijdens het gehele proces centraal, bijvoorbeeld bij het aanleggen van de riolering of de diverse dakbedekkingen die we voor u uit kunnen voeren. We zullen een offerte op maat opstellen, op basis van uw wensen, zodat u vooraf uitstekend weet waar u aan toe bent. Zodra u ons het startsein geeft gaan we effectief voor u aan de slag en profiteert u van de efficiëntie en ervaring van onze vakbekwame krachten.

Keukens & badkamers

Keukens en badkamers behoren tot de kernwerkzaamheden van ODI Totaalonderhoud, waardoor we er een uitgebreide ervaring mee op hebben weten te bouwen.  We gaan effectief aan de slag met uw afvoer, uw nieuwbouw badkamer of bijvoorbeeld uw keukenrenovatie, waardoor we u op een zeer uitgebreide manier van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse voegwerken, uw toilet renovatie en natuurlijk het tegelwerk in de badkamer of bij u in de keuken.

ODI Totaalonderhoud verzorgt uw badkamer of keuken letterlijk van top tot teen, met uitgebreide aandacht voor zowel het grotere geheel als de specifieke details. Zo profiteert u van een geweldige afwerking met behulp van het tegelwerk en de voegwerken, maar wordt er daarnaast gezorgd voor een uitstekende plaatsing van uw ligbad. Tijdens alle werkzaamheden kijken onze vakbekwame krachten zowel naar het grote geheel als uw specifieke wensen met bepaalde onderdelen binnen uw keuken of badkamers.

Onderhoud van uw keuken of badkamer
Wanneer uw badkamer of keuken toe is aan onderhoud of zelfs een renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zorgt u er met onze keuken- of badkamerrenovatie voor dat de beste elementen uit uw ruimte behouden blijven, om dat vervolgens aan te vullen met diverse nieuwe toepassingen. Zo ontstaat er een nieuwe badkamer of keuken die voorzien is van de meest moderne oplossingen, in combinatie met de degelijkheid die onze werkwijze kenmerkt. Daarnaast zijn we u graag van dienst wanneer u last heeft van een verstopt riool of andere problemen binnen uw keuken of badkamer.

Nieuwe keuken of badkamer.
Heeft u een nieuwe woning gekocht? Wij zijn u graag van dienst met de plaatsing van uw nieuwe keuken of badkamer. We richten ons graag op uw specifieke wensen, om die aan te vullen met onze passie voor het vak en de ervaring die we in de loop der jaren op hebben gedaan. Zo kiest u voor uitstekende toepassingen en uiterst moderne oplossingen binnen uw keuken of badkamer.

Schilder- en stucwerk

Schilder- en stucwerk vraagt om een professionele aanpak, door vakbekwame krachten. ODI Totaalonderhoud levert deze vaktechnische ervaring en expertise en is daarmee uw ideale partner voor deze werkzaamheden. Wij hebben een jarenlange ervaring met bijvoorbeeld behangen, lijsten en ornamenten en schilderwerk. Zo profiteert u van een brede aanpak, waarin diverse disciplines bij elkaar komen. U ontvangt zo een eindresultaat dat niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook met het oog op de toekomst op een uitstekende manier in elkaar zit. Onze vakbekwame krachten zorgen zowel bij het stukadoren als het werken met sierpleister voor dat u profiteert van een duurzaam eindresultaat.

Schilder- en stucwerk bestaat voor een groot deel uit puur vakmanschap. Onze bekwame krachten leveren de best mogelijke kwaliteit en doen dat bovendien op een zeer efficiënte wijze. Zo ondervindt u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden en profiteert u aan de andere kant toch van het gewenste eindresultaat. U kunt daarbij denken aan stucwerk met een afwerklaag van pleister, maar bijvoorbeeld ook een laag van specie of mortel op uw muren. Wij helpen u op deze manier graag met het verfraaien van het plafond binnen uw woning of uw bedrijfspand, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Nieuw schilderwerk en onderhoud
Op het gebied van schilderwerk kunt u bij ons terecht voor zowel nieuw werk als het onderhoud van bestaande onderdelen. Schilderwerk dient op een deskundige manier aangebracht te worden en daarnaast regelmatig van onderhoud te worden voorzien, om het in een optimale staat te behouden. Onze vakbekwame krachten werken uitsluitend met de producten van de grote verffabrikanten en ontzien het milieu daar waar dat mogelijk is.

Behangen en sierpleister.
Binnen het schilder- en stucwerk is de afwerking van groot belang. Hiervoor maakt ODI Totaalonderhoud gebruik van diverse technieken en werken we zowel met behang als bijvoorbeeld sierpleister. Behang zorgt voor een nette en eenvoudige afwerking, op basis van het door u gewenste materialen. Sierpleister biedt u de mogelijkheid om voor een unieke afwerking te kiezen, die jaren mee zal gaan en de uitstraling van uw woning of bedrijfspand sterk zal verbeteren.

Tuinen

 Voor alles op het gebied van tuinen bent u bij ODI Totaalonderhoud aan het juiste adres. We helpen u graag met het adviseren van diverse mogelijkheden binnen uw tuin. We helpen u de tuin een belangrijk onderdeel van uw woning te maken, die volledig zal voldoen aan uw wensen met betrekking tot de tuin bij uw huis of bedrijfspand.

ODI Totaalonderhoud biedt u graag een totaaloplossing op het gebied van tuinen. U kunt hierbij onder andere denken aan het plaatsen van een pergola of het aanleggen van een terras. Dit zijn prachtige elementen binnen uw tuin, die zorgen voor een unieke uitstraling en direct uitnodigen zodra de zon begint te schijnen. Onze deskundige medewerkers adviseren u daarnaast graag over de aanleg van bijvoorbeeld de bestrating binnen uw tuin als geheel, zodat de diverse onderdelen goed op elkaar aansluiten. Daarnaast kunt u kiezen voor de sierbestrating, die bij zal dragen aan zowel de functionaliteit als de uitstraling van uw tuin.

De zon waar ‘ie hoort
ODI Totaalonderhoud heeft veel ervaring met de plaatsing van markiezen en knikarmschermen, om er op die manier voor te zorgen dat de zon netjes buiten blijft, daar waar u er een hoop plezier van heeft. De schermen dienen op de juiste manier opgehangen te worden, zodat deze degelijk kunnen worden bevestigd. Onze vakbekwame krachten hebben hier een uitgebreide ervaring mee en gaan zo efficiënt en effectief voor u aan de slag.

Carport of zwembad in de tuin
Ook voor specifieke wensen die behoorlijk wat spreekwoordelijke voeten in de aarde hebben deinst ODI Totaalonderhoud natuurlijk niet terug. Zo helpen we u graag met de ontwikkeling van uw plannen met betrekking tot de plaatsing van een carport en begeleiden we u graag vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke oplevering. Daarnaast leggen we graag een zwembad aan in uw tuin, zodat u optimaal kunt genieten van het heerlijke weer.

Interieur

Wilt u een laminaatvloer laten leggen, horizontale lamellen laten plaatsen of heeft u andere wensen met betrekking tot uw interieur? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze vakbekwame krachten weten als geen ander dat alles er binnen uitstekend uit dient te zien, zodat u er met veel plezier kunt wonen of werken. ODI Totaalonderhoud richt zich op de schoonmaak na brand, opruimwerkzaamheden na waterschade en opleveringsschoonmaken, maar ook het impregneren van gevels en het zandstralen daarvan. Zo profiteert u van een totaalaanbod op het gebied van uw interieur, waar u vervolgens weer jarenlang plezier van zal hebben.

De uitgebreide ervaring van onze vakbekwame krachten zorgt ervoor dat hun passie uitstekend samen weet te smelten met uw specifieke wensen. Door goed naar uw wensen te luisteren zijn wij in staat deze aan te vullen met concrete plannen en innovatieve mogelijkheden. Zo profiteert u optimaal van de recente ontwikkelingen binnen de markt en ontvangt u een resultaat waar u vervolgens jaren mee vooruit kunt. Wat dat betreft adviseren we u graag alvorens we voor u aan de slag gaan. Zo komen we samen tot een uitstekend resultaat binnen uw interieur.

 

Opruimen en schoonmaken van uw interieur
Heeft u te maken gehad met een brand of heeft u om een andere reden last van waterschade? Geen nood, wij komen u graag helpen met het opruimen daarvan. Onze uitgebreide ervaring met waterschade en andere schade na brand zorgt ervoor dat we alles weer spik-en-span voor u schoonmaken, zodat het lijkt alsof er nooit wat gebeurd is. Daarnaast zijn we u graag van dienst met bijvoorbeeld de opleveringsschoonmaak of een andere grote beurt voor uw interieur. Wij zorgen er op efficiënte wijze voor dat u snel weer gebruik kunt maken van een volledig schone woning of bedrijfsruimte.

Installatie binnen uw interieur
Daarnaast richten we ons graag op de plaatsing van zowel horizontale lamellen als verticale zonwering, om op zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook helpen we u met de plaatsing van bijvoorbeeld een kastenwand of het leggen van een laminaatvloer. Zo profiteert u van de professionele expertise van onze vakbekwame krachten en weet u zeker dat de werkzaamheden op een zeer degelijke manier voor u uitgevoerd worden. U heeft zo jarenlang plezier van het eindresultaat en geniet op die manier in ieder geval optimaal van uw eigen interieur, met dank aan de krachten van ODI Totaalonderhoud.